Anna

Anna, Female, Poland

Services:

Lap Dance, Pole Dance, Table Dance

Wednesday from 18.00 -22.00

Skin: Causian

Age:26

Height:175

Weight:55

Hair:Black

Eyes:Blue

Waist:122

Hips:122

Bust:122

Cupsize:122

Shoes:122

“ Vij nga Serbia. Kam 6 vite qe punoj ne strip, fati ka dashur qe te punoj ne vende te tilla si Norvegji, Zvicer, Suedi dhe sigurisht Shqiperi. 4 Elements diferencohet nga stripet e tjera per seriozitetin qe ofron, gjithashtu dhe komoditetin e ofruar. Sa here qe planifikoj  te vij per te punuar tek 4 Elements, nje buzeqeshje me stampohet ne fytyre. I love 4 Elements, I Love Albania.”

Jovana