loading image

color options

Background Pattern

WELCOME TO 4 ELEMENTS CLUB

Nëse doni të gjeni kënaqësinë në një vend me atmosfere të nxehtë dhe me performanca nga më joshëset, me balerinat më të mira nga Shqiperia e Ballkani, ju mirëpresim tek 4Elements Night Club. Doni të festoni një rast special mes vajzave joshëse apo thjeshte të clodheni dhe të argëtoni veten, 4Elements u ofron pikerisht atë cka kërkoni.

Entertaining

X

girls, tirana night club

Hot Girls

There are parties, and then there are epic bashes. With endless opportunities to learn like a pro by day, there's nothing better than partying as our guest at...

Club Party

4 Elements Club found on the center of Tirana. From bottle service to the VIP treatment, our Club will make sure to provide you with some of best girls. Gorgeously exotic dancers combined with...

Secrets…

Enjoy a night you will never forget in our Club, super exclusive party room. Your group will be treated like kings in your own space free of any crowd. Enjoy continuous private entertainment with...

Girls

X